Linkzoekertjes
Image default
Mode en Kleding

5 belangrijkste heren items voor een weekendje weg

5 belangrijkste heren items voor een weekendje weg

Een weekendje weg is voor ons allen een heerlijke bezigheid. Lekker uitwaaien, smakelijk eten, mooie winkelstraatjes en natuur, en verstand op nul. Als er geen bergen met was te wachten zou staan, zouden we het liefst elk weekend eruit willen. Helaas. Echter, blijkt het juist beter te zijn om af en toe eruit te gaan, in plaats van altijd. Hiermee maak je een huisje huren of een hotelletje pakken in een andere stad, of land, een ontspanningsactiviteit. 

Hiermee train je namelijk het lichaam en de geest om bepaalde plekken of activiteiten als verwennerij voor jezelf te zien. Zo ook de nodige voorbereidingen. Een weekendje weg vergt soms echt wel een hele week aan voorbereidingen. Heb jij de muggenspray wel bij je? En ligt het strandlaken al in de auto? Hoe waterdicht het inpaklijstje ook is, er wordt echt wel een keer iets vergeten. Om goed voorbereid te zijn vind je hier de 5 meest belangrijke items om zeker niet te vergeten voor een een weekendje weg.

  1. Weekendtas

Voor de reis begint hebben we het juiste geschut nodig. Ook al ga je maar één nachtje weg, een rugzak vervult de juiste behoefte gewoon niet. Voor het overnachten ergens anders is een weekendtas echt aan te raden. Deze is ruim genoeg om alles in kwijt te kunnen. Daarbij, is deze speciaal gemaakt voor reizen. Dat houdt in dat deze tas voorzieningen heeft die een gewone tas niet heeft, zoals speciale vakken en sluitingen om je portemonnee aan vast te maken. Deze tassen zijn in de meeste gevallen ook gemaakt van materiaal dat bestendig is tegen (vloeistof)lekkages, beschadiging en temperatuurverschillen. Een populair model deze zomer is de Castelijn & Beerens weekendtas.

  1. Wandeltas

Op de vakantiebestemming wil je er natuurlijk fris bijlopen. Dat doe je niet door je weekendtas mee te showen over de promenade. Deze is te groot, en wordt daardoor ook onnodig zwaar. Een buideltasje is in de meeste gevallen net iets sportief voor een wandeling door de stad. Denk eens aan een schoudertas of een pouch, deze twee tassen zijn deze zomer helemaal hot onder de mannen. 

  1. Sjaal

De sjaal behoort tot de meest handige reisaccessoires! Ongeacht de bestemming, de sjaal gaat niet ongebruikt blijven. Deze kan in wat frisser weer gebruikt worden als extra warme bescherming voor de keel, of als extra laag onder of over een jasje. In warm weer kan een sjaal gebruikt worden als onderkleed voor op het strand of wanneer je ergens op het gras wilt gaan zitten.

  1. Portemonnee

Het volgende item is de portemonnee. Waarom deze belangrijk is, hoeft niet uitgelegd te worden. Wel, is het aan te raden om een andere portemonnee mee te nemen dan jouw reguliere portemonnee. Vaak zit je eigen portemonnee propvol met pasjes, bonnetjes en wellicht persoonlijke voorwerpen. Deze wil je niet kwijtraken, maar ook niet onnodig mee schouwen. Bekijk daarom een praktischere portemonnee heren

  1. Powerbank

De telefoon is tegenwoordig onmisbaar. Navigeren, contact behouden met reisgenoten en herinneringen vastleggen. Tegenwoordig allemaal niet mogelijk zonder mobiele telefoon. In de meeste gevallen is deze ook gewoon noodzakelijk om bij je te hebben tijdens ongevallen. Op vakantie wil je daarom ook verzekerd zijn dat jij kan rekenen op jouw mobiele apparaat. Vergeet dus niet de powerbank in de tas te doen.