Linkzoekertjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een plasma cleaner systeem als investering voor de toekomst

Ecologisch innovatieve middelen zijn onze wapens in de strijd voor een betere toekomst. Op vele vlakken, zoals energie, transport en landbouw, zijn we hierop stevig aan het vernieuwen. Wat dacht u van een schoonmaakmiddel dat zich dient als milieuvriendelijk alternatief op de chemische producten die alomtegenwoordig zijn? Dan moet u bij SINVACON zijn voor een plasma cleaner systeem. Dit bedrijf ontwikkelde op basis van technologie op moleculair niveau een middel waarmee u grondiger kunt schoonmaken dan traditionele middelen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk vermindert. Maar hoe werkt het nu precies?

De drievoudige werking

Plasma cleaner van SINVACON werkt op basis van drie processen. Allereerst wordt er gebruik gemaakt van ultraviolet licht. Dit licht is namelijk een van de meest efficiënte middelen voor het verbreken van organische verbindingen. Denk hierbij aan onzuiverheden op een metalen oppervlak. Daarnaast bevat het plasma ook zuurstofionen. Deze reageren namelijk met de organische verontreinigen die loskomen en de moleculen die voortkomen uit deze reacties worden door middel van een vacuümpomp afgevoerd. Het derde aspect van de plasma cleaner heeft betrekking tot geoxideerd materiaal zoals zilver en koper. In dit geval moet zuurstof in de plasma cleaner vervangen worden door een inert gas zoals helium of argon. Dit wekt een moleculaire zandstraal op die verontreinigingen verdampt en eveneens met een vacuümpomp afvoert.

Neem contact op met de experten

Plasma cleaner is toepasbaar in vele uiteenlopende ondernemingen en situaties. Wanneer u interesse heeft om te profiteren van de vele voordelen die dit innovatieve middel met zich meebrengt, moet u zeker contact opnemen met de medewerkers van SINVACON. Zij leggen u namelijk graag uit hoe ze u van dienst zijn en hoe u het product het beste toepast in uw specifieke omstandigheden. Reken hierbij op een betrokken dienstverlening waarbij u geniet van advies op maat! Neem contact op met dit vernieuwende bedrijf.

https://sinvacon.be/