Linkzoekertjes
Image default
Dienstverlening

Deze garage gaat aan de slag met trucks in Antwerpen

Kan uw vrachtwagen, aanhangwagen, camionette of bus wel een volledig onderhoud gebruiken? Of moet er enkel een kleine herstelling worden uitgevoerd? Dan zit u gegarandeerd goed bij BdB Truck & Trailer Repair uit Hoboken. De medewerkers van deze garage hebben al talloze trucks en dergelijke gerepareerd in Antwerpen. Of het nu gaat om de carrosserie, de remblokken, de motor of nog iets anders, zij staan elke werkdag opnieuw om pech te verhelpen. Is er jammer genoeg sprake van een panne onderweg? Maakt u zich geen zorgen, deze professionals helpen u graag verder met de depannage van uw voertuig. De trucks worden getakeld naar de garage in Hoboken, niet ver van Antwerpen. 

Dit erkend servicepunt staat u bij

BdB Truck & Trailer Repair, dé garage voor uw trucks in Antwerpen, neemt meteen een kijkje in wat er fout loopt tijdens het rijden. Aan de hand van een klantvriendelijke offerte gaan ze meteen aan de slag met de reparatie of het volledig onderhoud van uw vierwieler. Misschien heeft u wel nood een tachograaf? Dit handige meetinstrument meet de rijtijd en de rijsnelheid van uw vrachtauto. Ook daar helpen ze u graag mee verder, of het nu gaat om de installatie of een kleine herstelling.

Ga langs of neem vandaag nog contact op

Wilt u graag meer weten over de klantvriendelijke en razendsnelle service van deze garage voor trucks in Antwerpen? Breng vandaag nog een bezoek aan de garage zelf of neem online contact op met een van de medewerkers. Deze specialisten staan met een glimlach klaar om u te helpen. Stuur ze even een e-mail, contacteer ze per telefoon of laat uw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier. Voor een volledig onderhoud of slechts een kleine herstelling aan uw bus, vrachtwagen of aanhangwagen: slechts één adres in de buurt van Antwerpen! 

Gerelateerde artikelen

De perfecte ladderlift voor uw verhuis in Antwerpen

Een betrouwbare en onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Waar gebruik je Stock Music voor?