Linkzoekertjes
Image default
Dienstverlening

Een betrouwbare en onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en onafhankelijke verzekeringsmakelaar, dan kan je het beste kiezen voor Agapa. Het kantoor heeft al heel wat ervaring waardoor je gericht advies krijgt over welke verzekering het meest geschikt voor jou is. Deze makelaar heeft heel wat contacten bij grote verzekeringsmaatschappijen en is vooral gespecialiseerd in schadebeheer, verzekeringsadvies en verzekeringsbeheer. Je kan bij Agapa terecht voor allerlei soorten verzekeringen zoals een brand- of autoverzekering, maar ook voor een familiale polis kan je bij dit kantoor in Sint-Martens-Latem, nabij Gent terecht. Je krijgt er advies op maat over een individuele polis op afspraak bij je thuis, of online wanneer jou dat het beste uitkomt.

Een aangepaste polis voor je wagen

Bij Agapa kan je dus terecht voor een polis voor je wagen. Uiteraard is het belangrijk dat je auto te allen tijde verzekerd is en ook daar kan deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar je bij helpen. Je kan kiezen uit diverse polissen naargelang de ouderdom van je wagen. Wie een splinternieuwe koopt, schaft best een omniumverzekering aan. Dan ben je bijna voor alles verzekerd. Je neemt dus  de verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid aangevuld met een rechtsbijstand. Maar je bent daarnaast beschermd voor schade aan de wagen, ongeacht wat de oorzaak van die schade is. Wie een verzekering nodig heeft van een auto die al reeds enkele kilometers op zijn teller heeft staan, kiest best voor de beperkte omniumverzekering. Naast de verplichte verzekering, ben je bij deze polis ook verzekerd tegen schade door diefstal, brand, glasbreuk. schade door dieren, storm en hagel. Als je rondrijdt met een oude wagen kies je het beste voor de basispolis waarbij je enkel de verplichte verzekering neemt voor Burgerlijke Aansprakelijkheid aangevuld met een rechtsbijstand. Als je twijfelt, helpen de medewerkers van deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar je met veel plezier zodat jij de geschikte polis voor je wagen kiest.

Kies de verzekering die je nodig hebt

Heb je interesse om een verzekering af te sluiten bij Agapa, een betrouwbare en onafhankelijke verzekeringsmakelaar? Vraag dan snel meer informatie. De medewerkers van het kantoor geven je met veel plezier gericht advies zodat jij de verzekering kan afsluiten die je nodig hebt.