Linkzoekertjes
Image default
Industrie

Kies voor dit bedrijf voor het transport in Antwerpen

Produceert uw bedrijf goederen en zoekt u naar een partner voor het transport in regio Antwerpen? Dan zoekt u natuurlijk naar een bedrijf dat betrouwbaar en flexibel is en dat uw vracht snel op de juiste plek krijgt. Dat is nu net waar S’Jegers uit Laakdal voor staat. Zij zijn een van de grootste bedrijven gespecialiseerd in transport binnen Antwerpen en zelfs heel België. Dankzij hun enorme vloot kunnen ze praktisch elke vracht tijdig leveren. Ontdek hun aanbod aan diensten.

Kies tussen hun aanbod aan transportmogelijkheden

Dit bedrijf uit Laakdal, in de provincie Antwerpen, biedt allerlei mogelijkheden qua transport voor uw bedrijf. Is uw bedrijf gespecialiseerd in het produceren van diepgevroren producten? Dan vervoert S’Jegers uw vracht in een van hun 20 trekkers voor koel- en vriestransport met generatorsets. Of wilt u onverpakte goederen laten transporteren? Dan maken zij gebruik van hun walking floor-trailers met hydraulische vloer. Verder beschikken ze over 300 trekkers, 600 containerchassis en 250 huifwagens en zijn al hun vrachtwagens uitgerust met trackers. Wat hun infrastructuur betreft beschikken ze in de eerste plaats over een fumigatiezone waar hun containers schimmel- en ongediertevrij worden gemaakt. Daarnaast hebben ze ook een eigen garage, werkplaats en depannagedienst. Gaat er iets mis met een van hun vrachtwagens? Dan kunnen zij die snel zelf herstellen. Wat voor vorm van transport u ook nodig heeft, dit bedrijf uit de provincie Antwerpen kan u helpen. Zoekt u een transportbedrijf in Limburg? Geen nood, dit bedrijf is actief in heel België!

Ook voor opslag kunt u bij hen terecht

Naast het transporteren van uw goederen kunt u deze specialist ook inschakelen voor het opslaan van uw goederen. Heeft u een te kleine opslagplaats voor uw goederen. Gebruik dan een van de opslagplaatsen van S’Jegers. Wilt u graag gebruik maken van hun diensten? Neem dan contact met hen op. Zij bezorgen u een vrijblijvende offerte.