Linkzoekertjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een epoxyvloer is een topkeuze

Als je twijfelt over het type vloer dat goed voor je bedrijf zou zijn, is een epoxyvloer een zeer interessante optie. Dergelijke vloeren zijn namelijk uiterst geschikt voor industriële ruimtes, maar ook voor garages en kleinere werkplaatsen. Dat komt doordat de vloeren goed tegen mechanische en chemische gevaren beschermd zijn. Ze zijn bovendien ook nog eens ontzettend duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Je hoeft ook niet bang te zijn dat er snel krassen op de vloer zullen komen, want epoxyvloeren staan bekend voor hun hoge krasbestendigheid.

Wat is het voordeel van een PU gietvloer?

Een PU gietvloer of gietvloer in polyurethaan staat ervoor bekend om nog beter en steviger te zijn dan een epoxyvloer. Stevige vloerenzijn uiteraard essentieel in grotere industriële ruimtes. Overleg daarom met een specialist of jouw keuze wel adequaat is. Misschien is epoxy net niet stevig genoeg en kan je beter voor polyurethaan gaan. Het is alleszins een goede keuze voor de grootste industriële ruimtes, maar in sommige gevallen kan polyurethaan ook perfect werken voor een kleinere werkplaats of professionele keuken. Een PU gietvloer kan trouwens gewoon op een bestaande vloer aangebracht worden. Een epoxyvloer of een PU gietvloer, de keuze is aan jou, maar we raden je toch aan om in overleg te gaan met een topspecialist met ervaring. 

Kies een flexibele specialist

Een topspecialist maakt je leven gemakkelijker. Het is dan ook een goed idee om een specialist niet alleen te kiezen op basis van hun gunstige prijzen, maar ook omwille van hun flexibiliteit. Je kan namelijk veel eenvoudiger afspraken maken met een flexibele specialist. Daarnaast is ervaring uiteraard ook essentieel. Een specialist met ervaring gaat snel en efficiënt te werk. ABBI Industrie uit Niel in de buurt van Antwerpen is een voorbeeld van een topspecialist die alle vakjes op de checklist afvinkt. Ze hebben niet alleen meer dan 30 jaar ervaring, maar stemmen hun prijzen af op jouw ruimtes.