Linkzoekertjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Metalen lockers: op maat gemaakt en van hoge kwaliteit

Zoekt u een metalen lockers in standaardmodel? Of bent u juist op zoek naar lockers die een speciale toepassing kennen? Iets unieks? Gewaagds? Ongeacht het type locker dat u zoekt: uw zoektocht is bij deze ten einde gekomen. Eurobox Continental uit Wijnegem in Vlaanderen is namelijk de bestemming voor iedereen die op zoek is naar nieuwe metalen lockers. Dat geldt voor iedereen die op zoek is naar een standaardmodel kluisje, maar ook als u iets specifieks zoekt, dat u bij een andere partij niet kunt vinden. Uw creatieve input wordt niet gezien als lastig, maar juist aangemoedigd. Bij Eurobox Continental houden ze wel van een uitdaging: hoe gekker, hoe beter. U heeft de vrijheid.

Hoe de lockers te bevestigen

Vervolgens kunt u bepalen hoe u de lockers bevestigd wilt hebben. Er wordt samen met u aan een creatieve oplossing gewerkt. Vaak is het mogelijk om lockers in een wand op te nemen (te integreren). Zo staan de metalen lockers nooit in de weg. Afhankelijk van het type plafond of muur is het mogelijk een hangend systeem te installeren. Ook daarmee bespaart u ruimte. U kunt uw kluisjes grotendeels personaliseren en aanpassen aan uw behoeften. U kunt de kleur van de kluisjes bijvoorbeeld laten matchen met die van uw bedrijfslogo. Ook kunt u een print gebruiken om de ruimte een inspirerende uitstraling te geven. Uw eigen kunstwerk ligt binnen handbereik: het enige dat u hoeft te doen is contact op te nemen met Eurobox Continental.

Toepassing verschillende systemen

U kunt kiezen uit meerdere systemen voor het openen en sluiten van uw metalen lockers. U kunt aan één van de medewerkers van Eurobox Continental uit Wijnegem in Vlaanderen vragen wat de precieze voordelen van ieder systeem zijn. Allereerst is er het Stand-Alone systeem. Dit opent de kluisdeur met behulp van een pas en een scanner. Bij Centraal Pasbeheer kunnen smartlockers centraal worden toegekend aan gebruikers door de beheerder van de lockers. Het Web-Based systeem werkt 100% digitaal.

https://eurobox.be/