Categorie: Gezondheid

Home / Categorie: Gezondheid

Wat is een voedingsdeskundige?

maart 1, 2019 | Gezondheid | Geen reacties

Een voedingsdeskundige Alkmaar is iemand die erg veel weet van voeding en mensen adviezen geeft over bijvoorbeeld een speciaal dieet wat ze zouden kunnen volgen. Soms ontwikkelen mensen bepaalden klachten die ontstaan door een bepaald soort eten of een voedingspatroon. Een voedingsdeskundige Alkmaar kan jou helpen deze klachten te verhelpen of helpen te verminderen. Een voedingsdeskundige Alkmaar geeft jou een advies mee over hoe je anders kunt eten of over wat jij juist niet moet eten omdat jouw lichaam er misschien niet tegen kan. Ook wanneer je niet lekker in je vel zit kan dat liggen aan wat je eet. Eten en voeding daar leeft ons lichaam op en krijgt het energie van. Wanneer jij niet de juiste voeding binnenkrijgt voor jouw lichaam dan ga je je moe en futloos voelen. Je ebt geen energie meer, terwijl voeding daar juist voor moet zorgen. Een voedingsdeskundige Alkmaar helpt jou hierbij.

Een voedingsdeskundige die jou helpt

Voor verschillende redenen kun jij terecht bij een voedingsdeskundige Alkmaar. Wanneer je van jezelf al weet dat je last hebt van hart- en vaatziekten dan is het een juiste keuze om een voedingsdeskundige Alkmaar in te schakelen. Of wanneer je een slechte stoelgang hebt waardoor er darmklachten ontstaan. Onze darmen zijn een verhaal apart, deze teren erg op voeding en dan met name op afwisseling in de voeding. Een voedingsdeskundige Alkmaar kan je dit allemaal piek fijn uitleggen. Gezonde voeding is belangrijk voor ons lichaam, we krijgen er energie van en we blijven er ook gezond door. Vind je dit nu allemaal klinkklare onzin wat hier in dit artikel staat? Ga dan maar eens langs bij een voedingsdeskundige Alkmaar of neem contact met ze op en dan zal hij of zij jou uitleggen wat voeding allemaal voor ons lichaam betekent. Baat het niet dan schaad het niet.Voor meer info :

By

Beginnen met een dieet

maart 1, 2019 | Gezondheid | Geen reacties

Beginnen met een dieet Alkmaar is soms lastig. Je bent misschien niet helemaal happy over hoe je eruit ziet en zou graag wat kilootjes verliezen. Dankzij een dieet Alkmaar zal je dat ook gaan lukken. Je moet een dieet Alkmaar niet zien als een simpel dieet, maar als een verandering van je levensstijl. Ook kan het zijn dat je bepaalde klachten hebt doordat je sommige dingen juist wel of juist niet mag eten. Ook daarvoor bestaan er speciale diëten om deze klachten te verhelpen. Met een passend en juist dieet Alkmaar voor jou zul jij snel weer beter in je vel zitten. Een dieet Alkmaar verzin je niet zelf, maar wordt samen met een diëtist samengesteld. Deze wordt in overleg met jouw gemaakt en moet ook bij jouw leven passen. Een dieet begin je niet zomaar, je wilt inderdaad wat wijzigen in je leven en dit keer is dat je voedingspatroon.

Diverse redenen voor een dieet

Een dieet Alkmaar beginnen doe je natuurlijk voor jezelf. Je wilt wat kilootjes kwijt of je wilt gewoonweg een ander eetpatroon ontwikkelen. De meeste mensen denken natuurlijk aan afvallen als je over een dieet Alkmaar verteld. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Een dieet kan er ook voor zorgen dat je gezonder gaat leven en een andere levensstijl ontwikkelt. Het kan ook zijn dat je bepaalde klachten aan je lichaam hebt waarvan je niet weet waar het vandaan komt. Het kan aan je voeding liggen, je kunt dus een dieet Alkmaar volgen om te kijken of de klachten verdwijnen. Je weet dat direct waar de klachten vandaan kwamen. Ook wanneer je je moe of futloos voelt kan het aan het eten liggen. Eten zorgt ervoor dat je lichaam energie krijgt. Door een dieet Alkmaar te volgen kom je achter diverse klachten en zullen deze verholpen worden.Voor meer info :

By

Lekker fitnessen in Elst

november 2, 2018 | Gezondheid | Geen reacties

Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare plek in de omgeving van Elst waar jij in alle rust en met de juiste begeleiding kunt gaan fitnessen? Dan hoeft u vanaf dit moment niet meer verder te zoeken naar een andere sportschool, want bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor het beoefenen van uw dagelijkse fitness in de omgeving van Elst. Als u fitness in Elst wilt gaan beoefenen, dan denkt u waarschijnlijk als eerste aan een bekende sportschool. Wij zijn echter geen sportschool, maar meer een centrum waar de lichamelijke gezondheid van de mens voorop staat en waarbij wij ook gebruik maken van heel veel specialisten zoals fysiotherapeuten, manueel therapeuten en podotherapeuten. Fitness in Elst is eigenlijk bedoeld voor mensen die graag hun lichaam in een goede conditie willen brengen of houden en hierbij kun je dit ook nog weer onderverdelen in twee groepen. Als eerste hebben we de cardiotraining, een begrip waar veel mensen in en rondom de sportschool bij fitness in Elst vast wel eens van hebben gehoord. Eigenlijk betekent cardiotraining het creëren van uithoudingsvermogen van het lichaam, of te wel de conditietraining. Dan hebben we als tweede bij fitness in Elst ook nog de krachttraining, waarbij je er voor zorgt dat er spiermassa wordt opgebouwd in het lichaam. Een veelgestelde vraag bij onze fitness in Elst is dan ook welke van deze twee groepen de mensen moeten gaan beoefenen. Laten we vooropstellen dat wij ervan overtuigd zijn dat beide trainingen elkaar het beste aanvullen en dat je van deze twee groepen allebei dingen nodig hebt om fysiek en ook mentaal gezond te blijven. Wil jij meer weten over de verschillen tussen cardio en krachttraining bij onze fitness locatie in Elst? Lees hieronder dan even snel verder, waar wij je iets meer gaan vertellen over de verschillen tussen deze twee.Voor meer info :

By

Wat voor voetklachten u ook ervaart. In alle gevallen is een bezoek aan de pedicure in Amsterdam West een weloverwogen keuze. Iedere voet en ieder lichaam is uniek. Daarom vraagt ieder voetprobleem of -klacht om een andere benadering. Dit weten de podoloog en pedicure van Cees Tak, gevestigd in Amsterdam West, als geen ander. Brengt u een bezoek aan Cees Tak? Dan onderzoeken de specialisten wat uw specifieke probleem is. De podoloog in Amsterdam West kijkt in het bijzonder naar de stand van uw lichaam én uw voeten. Zo kan men beter het probleem vaststellen. Na het onderzoek wordt er een behandeling opgesteld. Deze behandeling is te allen tijde maatwerk, omdat enkel op die manier uw voeten de juiste zorg en aandacht krijgen.

Naast podoloog en pedicure ook speciaalschoenenspecialist in Amsterdam West

Met prachtige schoenen de lente ingaan? Dan doet het u goed om Cees Tak in Amsterdam West te bezoeken. Voor zowel dames als heren heeft Cees Tak een uitgebreid aanbod aan speciaalschoenen. Het verzorgingscentrum in Amsterdam West staat voornamelijk bekend om de pedicure behandeling en de ruime expertise van de podoloog. Maar het is ook dé speciaalschoenenspecialist in de omgeving. Dit soort schoenen worden doorgaans afgekeurd, omdat speciaalschoenen niet hip zijn. Deze schoenen bieden veel comfort en ondersteuning aan uw voeten. Hierdoor kunt u lange afstanden afleggen. Bij Cees Tak vindt u moderne én hippe speciaalschoenen voor dames en heren. De uitgebreide collectie van toonaangevende merken is verkrijgbaar in diverse maten en wijdtes. Uiteraard voorzien de voetspecialisten, indien gewenst, u ook van persoonlijk advies.

Voetklachten of vergelijkbare klachten? Bezoek de podoloog in Amsterdam West!

Vandaag de dag bestaan er tal van pijntjes aan de voeten. Belangrijk is het om te weten waar de oorzaak ligt. Heeft u voetklachten? Of heeft u klachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van uw voeten? Dan is het raadzaam om langs te gaan bij een podoloog in Amsterdam West. De podoloog behandelt mensen met voetklachten of vergelijkbare klachten. In een inleidend gesprek komt de geschiedenis van uw klachten aan bod en worden de momenten wanneer de klachten zijn ontstaan besproken. Ook wordt de stand van uw hele lichaam bekeken. Daarna wordt er een behandeling op maat voorgesteld waarbij steunzolen een van de belangrijkste therapieën is. U kunt bij Cees Tak in Amsterdam West niet alleen terecht bij de podoloog, maar u bent hier ook aan het juiste adres voor een uitgebreide pedicure behandeling.

By

Coaching aan de hand van de matrix methode

januari 18, 2018 | Gezondheid | Geen reacties

Heb je wel eens gehoord van de matrix methode van Actinmove.nl en wil je weten wat dat is? Lees dit artikel dan even door! De matrix methode wordt gebruikt door verschillende mensen om een breed scala aan problemen op te lossen. Deze methode kan bijvoorbeeld mensen helpen die last hebben van angsten, van stress of van andere mentale problemen. Bij de matrix methode worden diverse vragen gesteld waardoor jij erachter komt hoe je het probleem dat je hebt zelf kan oplossen. De methode zorgt er namelijk voor dat je inzicht krijgt in de manier waarop jij tegen zaken aankijkt en hoe je bepaalde situaties onthoudt. Als je weet waarom je bepaalde situaties op een bepaalde manier opslaat in je geheugen, dan kun je voortaan op een andere manier tegen zulke situaties aankijken. Het kan zijn dat je ineens beseft dat je niet meer bang hoeft te zijn of dat je ineens geen last meer hebt van een andere emotie. Deze methode werkt voor verschillende problemen en je kan hiermee problemen in de toekomst voorkomen. Voor meer informatie over de matrix methode kun je op onze website kijken. Heb je nog vragen over de matrix methode? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van de matrix methode?

Het gebruiken van de matrix methode heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat de matrix methode erg efficiënt is. Al na één of twee gesprekken kan het probleem opgelost worden. Elk gesprek duurt maximaal een uur, maar het kan ook zijn dat het hele probleem na een half uur als is opgelost. Vaak duurt het volgen van de standaard therapie veel langer. Je zal dan meerdere weken of maanden lang elke week langs moeten komen voor een gesprek. Dit zijn vaak lange gesprekken. De matrix methode zorgt ervoor dat er veel mensen in een korte tijd geholpen kunnen worden. Dit is natuurlijk niet alleen erg handig voor therapeuten, maar ook voor jou. Jij kan namelijk supersnel geholpen worden, ook met een probleem waar je al jaren last van hebt. Het is natuurlijk erg fijn dat je een probleem dat jaren geleden ontstaan is, met deze eenvoudige methode opgelost kan worden. Ook kun je zelf het probleem aanpakken. Je hoeft de therapeut niet te vertellen wat er precies is gebeurt. Dit is erg fijn als je het probleem liever voor jezelf houdt. Voor meer informatie over de matrix methode kun je op onze website kijken. Wij beantwoorden ook graag je vragen als je contact opneemt.

Voor meer info : http://www.actinmove.nl/matrix-methode-coaching/

By

QMS behandeling voor het verjongen van de huid

december 6, 2017 | Gezondheid | Geen reacties

Heeft u al wel eens gedacht aan een QMS behandeling met producten van QMS Medicosmetics? Omdat u graag een mooie huid wilt houden? Kies er dan voor dat te laten doen in een professionele beautysalon. Uw huid kan namelijk heel heftig reageren op bepaalde stoffen. Een professional weet daarmee om te gaan. Het gaat namelijk wel om uw lichaam! Bij een professionele beautysalon werken uitsluitend gediplomeerde medewerkers die verstand hebben van hun vakgebied. Ook werken zij bij elke behandeling alleen met de beste producten, zoals producten van QMS medicosmetics. Welke behandeling is goed voor uw huid? En welke behandeling kan uw huid aan? De professional kan het u exact vertellen.

QMS medicosmetics: revolutionaire producten

Ziet u de eerste fijne lijntjes? Of voelt uw huis droger en ruwer aan? Kent u de producten van QMS medicosmetics al? Het gaat hier om revolutionaire producten van uitstekende kwaliteit. Met een QMS behandeling wordt huidverbetering en huidverjonging mogelijk gemaakt. Maar hoe kan dat precies? QMS medicosmetics werkt met exclusieve collageenproducten, die het aanvullen van het eigen collageen in de huid stimuleren. Omdat deze revolutionaire producten 82% actieve werkstoffen bevatten die de basis leggen voor huidverbetering en huidverjonging, zijn zichtbare resultaten het gevolg. Wilt u ook genieten van een mooie en stralende huid? Voor een QMS behandeling gaat u gewoon even langs bij de professionele beautysalon!

QMS behandeling in luxe beautysalon

Wilt u even helemaal niets? Gewoon even tot rust komen? Dat kan in de professionele beautysalon. En natuurlijk kunt u helemaal ontspannen als deze beautysalon van alle luxe is voorzien. Dan kunt u namelijk kiezen uit een groot aantal verschillende behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan lekker ontspannen op de zonnebank, maar ook aan visagiebehandelingen, afslankbehandelingen en gezichts-, hand- en voetbehandelingen. Zo biedt de professionele beautysalon bijvoorbeeld een huidverbeterende en huidverjongende behandeling met zichtbaar resultaat: de QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics. Optimaal resultaat met een QMS behandeling met producten van QMS medicosmetics. U ziet er in een mum van tijd weer een stukje jonger uit!

Voor meer info :

By

Een manuele geneeswijze is misschien wel dé oplossing voor u. Van grote tot kleine problemen. Heeft u last van winderigheid of maagzuurklachten? Osteopathie Van Duursen helpt u graag van uw klachten af. Vaak ontstaan buikklachten omdat de organen een verminderde beweging hebben. Door beperkte beweging kunnen organen minder goed hun functie uitoefenen waardoor bijvoorbeeld de spijsvertering beïnvloed wordt. Veelvoorkomende buikklachten zijn bijvoorbeeld brandend maagzuur, misselijkheid, opgeblazen gevoel en ongesteldheidsklachten. Door middel van zachte technieken kijkt de osteopaat in Eindhoven naar de buik. Naast het onderzoek geeft de osteopaat ook graag voedingsadvies om zo de spijsvertering te ondersteunen waarmee de klacht verdwijnt. Wanneer de klacht verholpen is, is het verstandig om nog een keer terug te komen om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt.

De osteopaat in Eindhoven helpt u graag bij rug- en nekklachten 

Een fysieke klacht kan zeer vervelend zijn. Soms kunt u er langdurig last van hebben. Bent u al bij verschillende instanties geweest voor uw rug- en nekklachten, maar gaan ze maar niet weg? De osteopaat in Eindhoven kijkt er met andere ogen naar en heeft andere methodes om klachten aan te pakken. Bij osteopathie Van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

Waarvoor kunt u bij de osteopaat in Eindhoven terecht?

Voor meer klachten dan u denkt kunt u terecht bij een specialist. Heeft u al eens gedacht aan deze behandeltechniek? Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij de osteopaat in Eindhoven op zoek gaat naar de oorzaak van de klacht. Osteopathie is een combinatie van anatomie, neurologie, fysiologie en embryologie. Bij osteopathie Van Duursen wordt er naar het hele lichaam gekeken omdat een klacht in bijvoorbeeld de knie veroorzaakt wordt in de rug. Wanneer u een klacht heeft kijkt de osteopaat naar het bewegingsapparaat, het bindweefsel, de schedel en het algemeen functioneren van het lichaam. Door het verbeteren van de mobiliteit kan het lichaam zich herstellen en langzamerhand weer normaal functioneren. Gaat u vooral naar de osteopaat wanneer u denkt dat een klacht onoplosbaar is of die al jaren speelt.

Voor meer info :

By

Dankzij telelogopedie thuis logopedie volgen

augustus 7, 2017 | Gezondheid | Geen reacties

Heeft u al eens gehoord van telelogopedie? Hier krijgt u logopedie op maat, maar dan online.  Gelukkig is er tegenwoordig wel een oplossing voor iedereen met een volle agenda. Deze oplossing vindt u terug in de vorm van telelogopedie. Hierdoor heeft u online toegang tot diverse spraakoefeningen. TinyEYE Europe heeft een speciale logopedie software ontwikkeld waardoor het mogelijk is vanuit huis gemakkelijk uw oefeningen te doen. Zodoende hoeft u niet meer op pad, maar kunt u gewoon uw laptop openklappen of de desktop aanzetten. Telelogopedie is dan ook een ware uitkomst voor mensen met een zeer druk bestaan of die niet erg mobiel zijn. Hier is de logopedie software dan ook op aangepast, resulterend in een hele nieuwe manier van begeleiden en helpen op het gebied van spraak.

Op een speelse manier leren via telelogopedie

Hoe kan logopedie weer leuk worden voor kinderen? Leuke logopedie oefeningen die niet als oefeningen voelen, maar meer een routine. Daar bent u voor uw kind naar op zoek. Dit wordt dan gedaan aan de hand van de logopedie software ontwikkeld door TinyEYE Europe. Het communicatieprobleem van de kinderen wordt dan door de logopedist aan de hand van spelletjes aangepakt. Dit zorgt voor een minder serieuze lading aan de telelogopedie. Tevens zijn de kinderen die aan deze sessies meedoen beter geconcentreerd en letten ze beter op. Zo een speciale sessie via de logopedie software duurt ongeveer 20 minuutjes. Hierna krijgt een kind ook nog “huiswerk” om thuis verder te oefenen. Daarnaast kunnen er naast de sessies spelletjes gespeeld worden door de kinderen via de logopedie software. Zo kunnen ze extra goed oefenen.

Logopedie software ontwikkeld door een specialist

Dankzij een nieuwe logopedie software is het mogelijk om via huis contact te maken met de logopedist die uw kind helpt via de computer.Deze vorm van communiceren met de logopedist noemen ze telelogopedie. Deze logopedie software is ontwikkeld door een specialist op dit gebied, genaamd TinyEYE Europa. Door de interactie die gemaakt wordt via de audiovisuele verbinding is er dan ook persoonlijk contact met een logopedist van TinyEYE Europe. Personen die niet goed ter been zijn kunnen dan gemakkelijk in contact komen met een logopedist, dit dan via de logopedie software. Telelogopedie is dan ook een vooruitstrevend middel op het gebied van spraakverbetering bij personen!

Voor meer info :

By

Natuurlijk je bloeddruk verlagen

juli 8, 2015 | Gezondheid | Geen reacties

Een te hoge bloeddruk: het is een probleem waar veel mensen mee kampen, ook in Nederland. Dit kan erfelijke belasting zijn maar kan ook door andere factoren worden veroorzaakt zoals eetgedrag en beweeggedrag.

 

Een hoge bloeddruk is niet direct te merken, maar is wel degelijk schadelijk voor het lichaam. Het zet teveel druk op je vaten en doet deze sneller slijten. Gelukkig is er tegenwoordig ook veel dat je zélf kunt doen om je bloeddruk en de algehele conditie van je bloedvaten goed op peil kunt houden. En zeker in deze tijd is de vraag naar natuurlijke bloeddrukverlagers groter dan ooit. Steeds meer mensen hebben last van een te hoge bloeddruk, maar niet iedereen is hiervan op de hoogte. Daarom is het zaak dat je dit regelmatig laat controleren zodat je er zeker van bent dat je gezond bent.

 

Maar ook als je bloeddruk wel te hoog is, is er meer dan genoeg wat je daaraan kunt doen. Er zijn diverse supplementen zoals Vascu Vitaal die de algehele conditie van je bloedvaten goed op peil houden. En hierbij geldt ook: wanneer de bloedvaten in goede conditie zijn, zal de algehele conditie van het lichaam verbeteren en dat is natuurlijk altijd profijtelijk. Enkele voordelen op een rijtje zijn:

  • Verbetering van concentratie en het geheugen
  • Bevordert het gezichtsvermogen en maakt het uiterlijk jeugdiger
  • Bevordert doorbloeding dus geen koude handen en voeten meer
  • Bevordert de algemene conditie en het weerstandsvermogen van uw lichaam

 

Supplementen en medicijnen kunnen u dus helpen bij het verbeteren van uw bloeddruk en de conditie van uw bloedvaten verbeteren. Natuurlijk zijn er ook dingen waar u misschien direct al mee kunt beginnen en die het effect van medicijnen en supplementen alleen maar zullen vergroten. Door gezond te eten en genoeg te bewegen kunt u zelf al heel eenvoudig aan uw gezondheid werken.

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl

By

Topvitamins, supplementen voor jou

april 20, 2015 | Gezondheid | Geen reacties

Voedingssupplementen is een ware trend geworden en er wordt steeds meer gebruik gemaakt van deze supplementen. Er zijn heel veel verschillende soorten supplementen die allemaal weer voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden en jouw gezondheid ten goede kunnen komen. Er zijn veel leveranciers die verschillende soorten supplementen aanbieden die vitamines en mineralen bevatten, maar ook andere stoffen. Een website die een erg groot assortiment heeft is Topvitamins. Topvitamins heeft heel veel verschillende supplementen in haar assortiment die van goede kwaliteit zijn en van internationale topmerken binnen deze sector. Voor iedereen is er wel wat te vinden en daarom is het zeker de moeite waard om deze website te bekijken voor voedingssupplementen.

Topvitamins heeft veel leveranciers die voedingssupplementen aanleveren en één daarvan is dit product. Dit is een internationale top leverancier van voedingssupplementen die ontwikkeld zijn voor mannen, vrouwen en ook voor kinderen. Deze supplementen geven je een positieve boost en hebben positieve gevolgen op jezelf en je omgeving. De prestaties op je werk zullen ook erg positief toenemen en ook op sociaal gebied zal dit ze vruchten afwerpen. De producten die deze leverancier ontwikkelt zijn  dus voor meerdere doelgroepen bedoeld en kunnen zelfs positieve invloeden hebben op huisdieren. Jarrow Formulas ontwikkelt ook al haar producten zelf in een fabriek en versturen de producten ook zelf op naar partijen als Topvitamins. De productie staat dus volledig onder eigen beheer en tegenwoordig zie je dat niet zoveel meer. Dit betekent ook dat Jarrow Formulas al haar producten goed test en de beste kwaliteit aflevert.

Een andere leverancier die internationaal erg bekend is, is topvitamins. Dr Mercola richt zich op het oplossen van gezondheidsproblemen en het voorkomen ervan. Deze producten kunnen dus worden gebruikt als problemen met de gezondheid zich voordoen of zelfs in een eerder stadium gebruiken om gezondheidsproblemen te voorkomen. Zij pakken de problemen op hun eigen natuurlijke en praktische manier aan!

Voor meer info : http://www.topvitamins.nl/

By