Linkzoekertjes
Image default
Industrie

Een palletwikkelaar kopen: deze specialist heeft het toestel voor u

Met een palletwikkelaar zorgt u ervoor dat uw producten altijd veilig, stevig en vast op de pallet worden geladen. U stuurt ze met een gerust hart naar hun plaats van bestemming, zonder dat u zich zorgen moet maken over verpakkingen die van de pallet vallen of die beschadigd worden. GilPack is dé leverancier van verpakkingsmachines en bij hen kunt u een palletwikkelaar of verpakkingsmachines kopen die exact passen bij uw behoeften. Maatwerk is hun specialiteit en ook bij urgente situaties kunnen ze binnen 24 uur bij u zijn om u te helpen. Door verpakkingsmachines te kopen bij deze specialist heeft u snel zekerheid.

Alleen de beste kwaliteit

Als u een palletwikkelaar gaat kopen, dan wilt u de beste kwaliteit en bij deze specialist krijgt u dat. Zij verkopen automatische- en semiautomatische palletwikkelmachines van Lantech, een merk dat al meer dan 30 jaar levert aan de industrie. Het voordeel van deze machines is dat ze gemakkelijk in te stellen zijn en dat voor elk soort product. De nieuwste toestellen bevatten de revolutionaire Pallet-Grip, wat betekent dat pallets die niet exact volgeladen kunnen worden toch goed kunnen worden verpakt. Dat is handig als u producten heeft die niet rechthoekig zijn. Behalve dat is het ook een veilige en afgeschermde machine met tiptoetsbediening en LED display.

Meer dan palletwikkelaars alleen

GilPack is dé specialist om contact mee op te nemen als u een palletwikkelaar wilt kopen, maar er zijn ook andere verpakkingsmachines die u bij hen kunt kopen. Deze specialist verkoopt allerlei toestellen, zoals bag-in-box machines, dozensluitmachines en trayvulmachines. U kunt er ook terecht voor tweedehands machines, wat u een boel geld kan schelen. Bij deze specialist krijgt u een kwalitatief apparaat, razendsnelle service en direct hulp bij het uitvallen van één van uw eigen machines. Zo kunt u al uw verpakkingsmachines op één plek kopen, behoudt u continuïteit en vindt u een partner om op te vertrouwen.